11Eki

TEKNOPARK İSTANBUL FİRMA BULUŞMALARI'NIN DÖRDÜNCÜSÜ SİBER GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ ÖZELİNDE GERÇEKLEŞTİ

Connectto Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen Teknopark İstanbul Firma Buluşmaları etkinliğinin dördüncüsü, 11 Ekim Salı günü Siber Güvenlik Teknolojileri odak alanında faaliyet gösteren Ar-Ge firmalarımızın bir araya gelmesi ile gerçekleşti.

Genel Müdürümüz Sn. Bilal Topçu'nun açılış konuşması ile başlayan etkinliğimizde Connectto Teknoloji Transfer Ofisi İş Geliştirme Takım Liserimiz İdris Hocaoğlu'nun sunumu, Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin sunumu ve ardından firma sunumları ile devam etti. Lisemiz yapmış oldukları projelerini ve firmalarımız ile ortak gerçekleştireceğimiz “Raiders4Cyber” isimli projemizi tanıtma fırsatı yakaladı.

Firma Buluşmaları etkinliğimizde; toplam 15 sunum gerçekleşmiş olup sunumların ardından yapılan B2B görüşmelerde firmalar, projeleri ve ürünlerini tanıtarak potansiyel iş birliklerini değerlendirdiler. Etkinlik kapsamında toplam 41 adet B2B görüşme gerçekleşti.

Teknopark İstanbul Firma Buluşmaları etkinliklerinin gelecek dönem programı, aşağıda belirtilen tarihlerde planlanmaktadır:

8 Kasım 2022 – İleri Malzeme Teknolojileri